Shelter dicht - Hondjes op straat

Er voltrekt zich een ramp voor de honden in Griekenland... 
De shelter moet sluiten, er is geen geld meer en de honden staan weer op straat... 
De Griekse vrijwilligers proberen met man en macht een oplossing te vinden. 
Eén van die oplossingen is: adoptie in Nederland. 
Het zijn stuk voor stuk geweldige honden, die het verdienen dat er een lief baasje op ze wacht. 
Wie redt ze en geeft ze een lang en gelukkig leven? 
Ze zullen hun nieuwe mensen dankbaar zijn en overstelpen met liefde. 
In deze prachtige videos en op de foto's stellen ze zich aan u voor:


Laat uw hart spreken voor: Baco


Dit is Baco, een hele slimme maar erg lieve jongen.
Hij zit al een poosje bij ons in de opvang.
Iedereen is gek op hem, en hij is gek op iedereen.
Baco is heel makkelijk in de omgang en is lekker speels.
Hij is erg lief met de andere honden, pup of senior, 

het maakt hem niks uit!
Lees verder op de website.Bono
Beste mensen van Nederland, ik ben Bono! Samen met mijn broer en zus verblijf ik in een opvang in Griekenland. Omdat ik de meest stoere ben van ons hebben ze gezegd dat ik een kansje mag wagen en een baasje mag zoeken. 
Lees verder op de website.Chris (geadopteerd)
Lieve mensen, ik ben Chris…en op dit moment verblijf ik in de opvang in Griekenland. Een aantal maanden geleden was ik nog samen met mijn moeder, 2 zusjes en mijn broer. We leefden samen in een grote groep zwerfhonden. Mijn moeder en zusjes zijn toen al gevangen en meegenomen naar de opvang en hebben alle drie al een eigen huisje gevonden.
Lees verder over mij op de website.


Henry (geadopteerd)

Beste mensen, ik ben Henry. 
Op dit moment verblijf ik in de opvang in Griekenland. Daar ben ik in augustus 2018 terecht gekomen, nadat ik sterk vermagerd en angstig rondliep op straat. 
De mensen hier vermoeden dat ik ben gedumpt door een jager, aangezien ik een halsband om had met een jachtbel eraan. 
Lees verder op de website.    


Melita (geadopteerd)

Beste mensen, ik ben Melita. 

Op dit moment verblijf ik in een opvang in Griekenland. Vorig jaar ben ik hier als oudere pup gekomen. Na een tijdje werd ik een echte vrouw en ben dus toen ook gesteriliseerd. 

Lees verder over mij op de website.Mina (geadopteerd)

Hallo lieve allemaal, ik ben Mina. Ik werd gevonden als een pup van 3 maanden oud op 19 januari 2017. Nu ben ik 2 jaar jong en dit is mijn verhaal: Volgens mensen die het gezien hebben, ben ik geslagen door mensen en daarna aangevallen door een hond. Het was moeilijk in het begin om mij te benaderen, ik was het vertrouwen kwijt. Een lieve mevrouw van de opvang kwam en zij was de enige die ik wel vertrouwde. Zij belde de dierenarts en hij kwam onmiddellijk, nam mij mee en onderzocht mij in zijn kliniek. Helaas bevestigde hij dat mijn ruggengraat was gebroken. Ik had wel een hele sterke drang om te overleven en ze gaven mij graag een kans! 
Lees verder op de website.

Odysseas (geadopteerd)
Deze knappe gozer is Odysseas. Als pup is hij gevonden door een dierenarts, op het randje van de dood. De dierenarts heeft alles op alles gezet om hem weer leven in te blazen. De arme schat was zwaar ondervoed en zat onder de vlooien en teken. Bloedonderzoek wees uit dat niet alles goed was met hem. De dierenarts is dus meteen gestart met de juiste behandeling en langzaam maar zeker krabbelde Ody weer op. 

Lees verder op de website.

Rocky 
Een prachtige jongeman van ongeveer drie jaar oud. Hij is een tijd geleden terecht gekomen in de opvang, nadat hij op straat werd gevonden door een vrijwilliger. Vermoedelijk is hij op straat herhaaldelijk lastig gevallen, gepest en aangevallen door andere honden. Toen hij gevonden werd zat hij onder de wonden en was er behoorlijk slecht aan toe. De vrijwilliger heeft hem per direct naar de dierenarts gebracht, waar hij enkele dagen werd opgenomen. Gelukkig herstelde hij snel en heeft hij aan zijn nare ervaringen niets overgehouden. 
Lees verder op de website.


Dalia 

Lieve mensen, ik ben Dalia. En u zult het niet geloven maar ik ben 1 van de 14 kinderen van mijn mama. Begin februari leefde ik nog op straat met mijn moeder en broertjes en zusjes. Iedere dag kwamen er lieve mensen langs om ons eten te geven, en op een dag namen zij ons mee. Toen mochten we naar een plek die ze een shelter noemen. 
Lees verder op de website.Pepe

Lieve mensen, mijn naam is Pepe. 
Samen met mijn vriend Paco verblijf ik in de opvang in Griekenland. Hier zijn wij terecht gekomen nadat ons baasje ons zomaar uit de auto heeft gegooid bij de dierenarts voor de deur. Wat een onmens wat dat zeg! 
Maar ik ben blij dat we zo goed terecht zijn gekomen en dat er voor ons gezorgd wordt. 

Lees verder op de website.  

Porky

Beste mensen, mijn naam is Porky. 
Op dit moment verblijf ik nog in de opvang in Griekenland. Helaas is er over mijn afkomst helemaal niets bekend. Op een dag was ik er gewoon, en de mensen hier hebben geen idee waar ik vandaan ben gekomen. Over het algemeen ga ik heel goed om met andere honden, al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik teefjes best iets leuker vind dan sommige reuen. Maar goed, je kunt ook niet iedereen leuk vinden, toch? 

Lees verder op de website.Ralf

Lieve mensen, ik ben Ralf. En u zult het niet geloven maar ik ben 1 van de 14 kinderen van mijn mama. Begin februari leefde ik nog op straat met mijn moeder en broertjes en zusjes. Iedere dag kwamen er lieve mensen langs om ons eten te geven, en op een dag namen zij ons mee. Toen mochten we naar een plek die ze een shelter noemen. 

Lees verder op de website.
Kunt u niet een hond adopteren maar wel financiële ondersteuning bieden? 

Dank u wel!