zondag 23 februari 2014

Fani - een lief moedertje gered

Fani 


Fani is de moeder van Sjors, Sjimmie, Honey, Misty en Lily. Moeder Fani is met haar pups in de straten van Athene aangetroffen, waar zij een zwervend bestaan leidde, vol gevaren.
Door onze fantastische vrijwilligster in Athene is zij eerst een poosje opgevangen en daarna, evenals haar pupjes, door Dog Rescue Greece naar Nederland gebracht.  

 

Fani is erg ondervoed, moet nog wennen aan haar nieuwe leven en lijkt nog maar niet te kunnen geloven dat ze nu veilig is, dat ze mag genieten van het leven en dat het geen óverleven meer is.  Ze wordt zeer goed verzorgd door één van onze gastgezinnen en het gaat zeker goed komen met Fani.
We ontvingen over haar het volgende verslag: 
Met Fani gaat het langzaamaan steeds iets beter. Ze gaat af en toe nu wel voor een koekje uit haar zelf de bench in en voor haar voer. Ik voer haar de Prins puppiebrokken en geef haar de dubbele dosering, daarnaast geef ik haar er af en toe vlees bij of pap met volle melk. Ze is een echte knuffel en begint me iets meer op te zoeken en achterna te lopen, ze is dol op mijn vader en broertje en ligt graag bij je op de bank. Als er iets verandert in huis, durft ze de eerste paar keer weer niet over de drempel. Als ze buiten in de tuin loopt, wil ze spelen maar als je bij haar komt wordt ze onderdanig en gaat ze liggen maar ze wil dan ook niet naar binnen. Lopen aan de riem is ze nog niet zo gewend; af en toe gaat het laatste stukje goed maar over het algemeen trekt ze hard (en ze heeft best veel kracht) en loopt ze steeds van links naar rechts. Ik hou jullie op de hoogte van haar vorderingen. 

Pootje van Fani!