zondag 2 februari 2014

Lotte (Janneke)

Wij zijn gister heel blij gemaakt met de komst van Lotte (Janneke.)
Gisteren was al een feestje, maar Lotte was denk ik ook wel een beetje moe van de reis vanuit Elst naar Rotterdam. Er is al heel wat afgeknuffeld! Wat een kroelkontje is deze dame!! HEEEERLIJK!


We hebben Lotte gister gelijk ontwormd en ontvlooid zoals ons werd aanbevolen en Lotte heeft een prachtige nieuwe riem ( tuigje) gekregen...een echt sieraad voor een meisje-meisje-hond!!
De eerste nacht is prima gegaan! Ze heeft heerlijk in de bench geslapen en vanmorgen vroeg een klein vreugdedansje (en plasje) gedaan. Lotte kijkt al lekker veel af van Mossi; als Mossi dáár plast, dan doet zij het twee tellen later ook!
Mossi heeft haar nieuwe rol als grote zus ook gelijk opgepakt. Al krijgt Lot hier en daar een corrigerende brom, ze blijft wel op haar nieuwe zusje letten! Ze loopt nog wel goed achter Mos aan en gaan dan samen snuffelen. Griekse gewoonte schijnbaar! Vandaag zijn we dan ook eventjes naar Mossi's favoriete plekje geweest; het strand ( Maasvlakte 2). Misschien voor Lotte wel een beetje vreemd om nu weer op een strand te lopen, maar dit keer met de mensen (en grote zus) die haar weer lekker mee namen naar een warm huis! Zelfs op het strand werd gerend en gespeeld door de 2 meiden!

Wat tot grappige taferelen leidde omdat Lotte nog aan de lange lijn loopt en wij er dus als een stel hollende mafkezen achteraan hobbelden om de lijn niet strak te laten worden! Dus onze sportschool abonnementen gaan we opzeggen ;)

"Kom je ook?", zegt Mossi

Lotte is ontzettend lief en eet voor twee! Die meid is over een poosje echt wel een goed gevoede (gezonde ) viervoetster! Wij genieten van deze mooie meid, Super wat jullie allemaal al gedaan hebben voor haar!

Heel veel groetjes, pootjes en knuffels van ons allemaal!