maandag 11 september 2017

Boaz

‘We zijn zo gelukkig met deze vreugdebrenger!’


Boaz woont nu een jaar bij z’n mensen die helemaal gek van ‘m zijn. “We zijn zo gelukkig met deze vreugdebrenger!” aldus z’n vrouwtje Ilse. En Boaz zelf? Die vindt zichzelf eigenlijk best goed opgedroogd... Hij vertelt graag zelf even waarom.

Hoi allemaal. 

Ik wilde even laten weten dat het heel goed met mij gaat. Ik ben hier nu een jaar en heb het prima naar m’n zin. Ben inmiddels helemaal groot gegroeid en heb een mooie, halflange vacht gekregen. En inclusief een hele mooie staart, daar had m’n bazinnetje in het begin nogal haar twijfels over. Kortom: Ik ben mooi opgedroogd, zoals ze dat hier zeggen. 

Verder doe ik heel hard mijn best om me zo goed mogelijk te gedragen. En al zeg ik het zelf... ik doe dat eigenlijk heel goed. Want ik heb al heel veel geleerd en kan goed luisteren. Of ze me trouwens nou Boaz, Bo, Bootje of Boogie noemen; ik luister er gewoon allemaal naar.

Mijn grootste hobby is de dagelijkse lange wandeling met m’n grootste mensenvriend Myron. Dan gaan we fijn rennen en rouwdouwen en kan ik met andere hondenvriendjes spelen. En ik ben natuurlijk gek op het wekelijkse tripje naar het bos.


Als ik alleen met m’n bazinnetje ga wandelen in het bos, pas ik altijd heel goed op haar en blijf ik in de buurt. Is de baas er ook bij dan ga ik weleens wat verder op avontuur, want dan let hij toch wel op haar. 


Oh ja, ik heb een hele mooie mand gekregen! Ik lig er ook weleens in, maar... de bank slaapt toch echt beter, hoor!

Al met al ben ik dus een heel gelukkig en blij hondje. 

Groet en poot,
Boaz

Wij, de mensen van Boaz, zijn ook zo gelukkig met deze vreugdebrenger! Het is iedere dag weer genieten van deze lieve, grappige, knuffelgrage, ik-denk-dat-ik-een-klein-schoothondje-ben, bundel van liefde. En dat allemaal dankzij het geweldig goede werk van Dog Rescue Greece. 

Dank jullie wel!

Groetjes,
Bart, Ilse, Myron en Kayleigh