woensdag 19 juli 2017

Nikos (Kwik)


Als Kwik kwam hij naar Nederland, samen met zijn broer Kwak. Hij heet nu Nikos, is dikke vrienden met Marie en brengt de oude dame weer veel levensplezier. Evenals zijn nieuwe vrouwtje, die zelfs nog evenveel van hem houdt na een grondige "inspectiebeurt" van de bank...


Het gaat geweldig met Nikos! Het is haast niet voor te stellen dat hij hier nog geen twee weken is. 

Hij is vrolijk en aanhankelijk en ondeugend en hoort er al helemaal bij. De klik met mijn oude hond Marie was er meteen. Hij ligt bij haar in de mand en ze spelen samen. Ik heb haar sinds tijden weer stukjes zien rennen!

Het lopen aan de riem gaat goed en hij kijkt veel af van Marie. Zij gaat keurig zitten om aangelijnd te worden en hij dus ook en dat geldt voor heel veel dingen. Bij loslopen let ze goed op hem en zorgt dat hij bij ons in de buurt blijft.
Hij is ook alweer gegroeid, hij past nog net in de bench als hij languit ligt.

Het alleen zijn gaat ook prima. 
Als ik uit mijn werk kom, ligt hij rustig in de kamer en is blij om me te zien maar niet overdreven. 

Afgelopen zaterdag was ik boven met de was bezig en toen heeft hij de bank gesloopt, dat was wel even jammer. Hij heeft een enorme kauwbehoefte, ik zag dat zijn achterste kiezen aan het doorkomen zijn en ondanks alle flossen en kauwbotten die er liggen was de bank kennelijk aan de beurt. 
Maar dat weet je met een puppy in huis en ik moest er stiekem ook wel om lachen, wat een boef!

Onlangs had ik veel mensen over de vloer vanwege een feestje en hij gedroeg zich zo goed! Vriendelijk tegen iedereen en lekker bij Marie in de buurt gebleven. Geen eten van de tafels gepikt, gewoon heel braaf en relaxed.Terwijl ik dit schrijf, ligt hij naast me met een pootje op mijn voet, zo lief! Ik kan nog wel uren doorgaan maar laat de foto's en videos maar even voor zich spreken 

Hartelijke groeten en een pootje van Nikos en Marie, 
Léonie.