zondag 21 juni 2020

Arnolda's Dagboek - Zondag 21 juni 2020
Zondag 21 juni 2020

De afgelopen week hebben we helaas weer veel leed gezien en maar liefst 10 pupjes bij ons in de opvang geplaatst. Ze komen binnenkort allemaal op de website. Tegelijkertijd blijf ik hopen dat ook de ietwat oudere honden een plekje bij een lief gezin in Nederland zullen krijgen. Zeker ook deze honden verdienen het zo! Zodat we weer plek krijgen voor andere honden van wie hun leven niet al te best begon... Naar wie onze aandacht deze dagen vooral uitgaat is kleine Mira. Gelukkig is ze aan de beterende hand. De maden zijn weg, de grote wond wordt rustiger. Wel hebben we nog veel meer wonden ontdekt. Ze moet vreselijk te pakken zijn genomen nadat ze na een aanrijding haar heup gebroken had. Als we niet waren terug gereden, was ze zeker diezelfde nacht gestorven. Dagelijks spoel ik haar wonden en de antibiotica-kuur slaat goed aan. 
En hoe ze nu herstelt en bijkomt... Het is echt een wonder! Haar naam, Mira - van miracle - is zó toepasselijk! 

Ze kan al een beetje staan en begint een beetje rond te schuifelen in de bench en heeft zelfs aandacht voor knuffeltjes! 

En ze geeft aan wanneer ze zich moet ontlasten! Zo bijzonder! We hebben besloten Mira toe te voegen aan ons Friends for Life programma
Ik hoop dat veel Friends zich voor haar zullen melden. 

Het is erg warm in Griekenland, de temperaturen gaan elke dag richting de 35 graden. 
Ik had gehoopt deze zomer al gasten te kunnen ontvangen in onze appartementen maar de corona-crisis heeft ook hier roet in het eten gegooid. Maar goed, de zomer is nog lang niet voorbij. Als we maar gezond blijven, dat is het belangrijkste! 

Lieve groet, 
Arnolda

P.s. Wie wil helpen met de verzorging van Mira? Stuur mij even een email: arnolda@dogrescuegreece.nl