maandag 21 september 2020

Arnolda's Dagboek - Maandag 21 september 2020

Vandaag met mam op pad. 

Zou haar laten zien waar we Sabrina en Bandit gevonden hebben. We draaiden het smalle weggetje op naar het strand en na een paar honderd meter rennen daar ineens 3 kleine hondjes (pups) voor ons uit. 

Er staat daar maar 1 huis, dat bewoond is door een ouder echtpaar. Ze zijn in huis en als ik roep komt de man naar buiten. Geen woord Engels spreekt hij maar in het Grieks en met handen en voeten geeft hij aan dat hij niet weet van wie ze zijn. En of ik ze maar asjeblieft en gauw mee wil nemen. In de auto staat nog een bench die ik uitklap. 

Mam heeft ondertussen in de auto al 2 pups op schoot. De man vangt de derde en samen tillen we de bench achter in de auto. Ik geef de man een fles Ouzo in geschenkverpakking en verwonderd kijkt hij mij aan. Hij snelt zich naar binnen om het aan zijn vrouw te laten zien. Even later is hij terug en zwaait ons uit. 

Op naar huis, stel kleintjes.