vrijdag 3 januari 2014

Banjo


Banjo is in september 2012 bij ons gekomen, nadat wij op slag verliefd waren geworden op de kleine raddraaier. En nog altijd is onze liefde even groot, al dan niet groter! 
Er zit in Banjo echt geen kwaad, hij is ontzettend lief voor alles en iedereen die hij tegenkomt! Een beetje bang is hij wel, waar dat vandaan komt, kunnen wij alleen maar over gissen, maar dat is het enige 'minpuntje'.

Banjo, toen hij net bij ons was

In ons huishouden met zijn 2 poezenvriendinnen had hij al heel snel zijn plekje gevonden, met name 1 van onze poezen en Banjo zijn onafscheidelijk! Waar hij is, is zij en andersom, de wet dat katten en honden niet samen kunnen hebben wij bij deze ontkracht.  
Het is een nieuwsgierig, speels, klein, ADHD hondje, echt eentje die precies bij ons past! Ik geloof ook oprecht dat hij ons ook een beetje heeft uitgekozen!
Samen met Hanky (ook een DRG- hondje die nu bij mijn ouders woont) is hij echt een deel van de familie geworden, de twee kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden en gaan geregeld bij elkaar op logeerpartijtje.


Wij zijn in ieder geval na anderhalf jaar nog steeds ontzettend blij dat ik op een dag in augustus naar een hondje aan het 'googelen' was! Hij is echt een aanwinst binnen ons gezinnetje en met een baby onderweg krijgt Banjo er straks vast en zeker nog een vriendje of vriendinnetje bij.

Liefs, Kellin, Roxanna en Banjo!