woensdag 15 januari 2014

Thanassis
Deze prachtige en lieve hond had het zwaar op het Griekse eiland Kefalonia. In februari 2013 zocht hij, koud en nat, beschutting in de hal van een bank in de havenstad Argostolion. Daar werd hij al snel weer naar buiten gejaagd.....Het was tragisch om te zien hoe deze lieve lobbes over het eiland zwierf, op zoek naar warmte en liefde.
Mede door de goede zorgen van Dog Rescue Greece kon Thanassis aan een nieuw leven in Nederland beginnen. Hij is geadopteerd door een lief echtpaar en hoe anders is de winter van 2014 voor hem.... Thanassis is met het baasje en vrouwtje naar Frankrijk en Spanje gereisd en is daar aan het overwinteren in een prachtige, supergrote camper!

Lees hier het verslag wat wij van Thanassis mochten ontvangen:

Ik ben al 2 maanden met de camper onderweg. Ik vind het rijden fijn, dan lig ik rustig op de bank, meestal slaap ik, erg relaxed.
Wij zijn al 3 weken in Spanje, maar ik vond België en Frankrijk ook best leuk.
Ik moet wel veel wandelen van mijn baasjes, meestal 2 uur of langer komt ook voor. Vind ik niet erg, ze nemen water voor mij mee, best goed van ze.
Ik lig liever niet in de zon, dan ga ik binnen op de bank, want die zon is warm heb ik al snel last van en dan al die vliegen die ik moet vangen, wat een werk is dat! In Griekenland was dat ook al zo; die vliegen en die zon. Mijn baasjes begrijpen dat gelukkig.
Ik heb het eigenlijk best naar mijn zin zo, en ik ben ook goed met Charly, al is die soms wel jaloers, denk ik. En niet ik, maar hij doet soms raar over de voerbak. Net andersom dan gezegd was, maar Charly heeft nu ook een eigen voerbak.
Iedere dag loop ik door de manderijnen en sinaasappel plantages, leuk joh.
Zo dat is het wel zo een beetje, nou maar hopen dat we elkaar nog eens zien, daaaaag!


En hier is nog een foto van mij toen ik bij mijn gastgezin was, nadat ik van Griekenland naar Nederland was gevlogen. Ook bij het gastgezin heb ik het heel erg naar mijn zin gehad. Ook zij waren helemaal verliefd op mij.