dinsdag 21 oktober 2014

Kick (Sheila)Hallo Dog Rescue Greece (en gastgezin; Feline)!

Op 20 september, dat is dus een maandje geleden, hebben mijn vader (Albert) en ik (Doenja) onze lieve Kick (Sheila) opgehaald bij haar gastgezin. 

Van begin af aan waren we al gek op haar. Eenmaal thuis ging ze meteen alles verkennen en vond ze al gauw haar plekje. Ze is echt een hele blije en lieve hond. 

Blaffen deed ze nog niet bij het gastgezin, hier heeft ze wel uitgevonden hoe dat moet.
Ze ziet alles wat je doet en wat er om haar heen gebeurt. 

Ook echt zwemmen deed ze nog niet bij haar gastgezin, maar deze “sloot” is wel héél erg groot (de Waal). Ze springt er met veel plezier in en golfjes happen is nog leuker! 


De eerste dag is Kick gelijk achter de kat Lizzy aan gegaan toen ze haar zag. Lizzy sprong snel op het dak van de garage welke aan het balkon grenst, maar toen stond Kick ook ineens op de dakpannen naar Lizzy te gluren. 
Gelukkig kwam Kick na een tijdje piepen (omdat ze bijna bij het randje van de dakpannen stond) weer terug op het balkon, stoute Kick! 
De kat is daarna 2 weken weg geweest, ik heb veel naar haar gezocht en haar uiteindelijk kunnen vangen. Na een week “opgesloten” in huis te hebben gezeten, gaat het nu redelijk goed. Ze mag weer naar buiten en komt tot nu toe netjes thuis. Af en toe wat grommen naar Kick maar Lizzy is sowieso een brompotje! 
De andere kat blijft in het onderhuis rondlopen... af en toe komt hij even naar boven maar is dan al gauw weer weg. Maar dat komt wel, we zijn al blij dat die niet wegloopt!Kick vind het natuurgebied geweldig, lekker rennen en ravotten. Ze gaat vaak mee naar Albert’s werk (een kantoor/werkplaats met een groot buitenterrein), daar zijn veel mensen maar Kick vind het niet erg en gaat lekker haar gangetje. Als er een overleg is dan zit ze eventjes apart, ook dat is geen probleem voor haar. Maar als Doenja of Joeri (broer) thuis is blijft ze ook lekker thuis! 

Vanaf nacht 1 tot en met nu is ze altijd heel braaf geweest, we hebben geen geluid gehoord van haar (ze geeft geen "kick"). Ze slaapt nog in de bench en dat gaat ook erg goed, ze vind het helemaal niet erg om erin te gaan. 
Elke avond kroelen we op de bank want spelen zit er dan niet heel erg meer in. Kick is elke avond hartstikke moe, dus dan gaat ze lekker naast je op de bank slapen, gezellig.
Maar de hele ochtend en middag heeft ze energie voor 10 en speelt ze wat af! 


Ik werk op een boerderij en ik heb Kick al verschillende keren meegenomen. De koeien vind ze zo spannend maar stiekem ook zo interessant! Schapen zijn wat leuker.. die zijn tenslotte ook 10 keer zo klein!! De dieren thuis zijn ook favoriet, vooral ons hertje Bambi. Ze dollen met elkaar door elkaar achterna te gaan met de heining ertussen, zo leuk om te zien.


Kick is zo’n leuke hond, we hebben geen moment spijt gehad, ik in ieder geval niet, het was ook mijn idee haha! 

We genieten elke dag van haar. 
Ook is ze echt de perfecte huishond, gek op spelen maar als je rustig gaat zitten dan gaat ze ook rustig liggen of wat voor haar zelf doen. Dog Rescue Greece en het gastgezin (Feline) erg bedankt voor alles! Ze gaat nog een heel leuk leven tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Albert, Joeri en Doenja van Mourik