maandag 11 mei 2015

Kaylee
Het moest zo zijn.....

Hallo,
Zal ons even voorstellen, wij zijn Ageeth en Bram Moelker.
Wij hebben sinds kort een hondje van Dog Rescue Greece, hoe is dat zo gekomen?
Na het moeten laten inslapen van onze grote vriend Sam was het gemis zo groot dat wij dat eigenlijk niet onder woorden kunnen brengen.
Sam was een Golden Retriever, maar vooral bijzonder lief, een kameraad en verder alles wat je van een hond mag verwachten. 


Het gemis van een viervoeter om ons heen was voor ons ondragelijk, zodat Ageeth al snel het internet af aan het struinen was om te zoeken naar een nieuwe kameraad. Ze stuurde een link door van een hondje van Dog Rescue Greece, een hondje genaamd Yannis. Zonder verder overleg met Ageeth heb ik gebeld naar deze stichting en kreeg een bevlogen Arnolda aan de lijn. Na informatie over Yannis kwamen we er snel achter dat deze lieverd niet de beste match zou zijn, aangezien dat hij waarschijnlijk niet even alleen kon zijn. Ook waren er al andere mensen bijzonder geïnteresseerd in deze knappert. (Inmiddels is Yannis daar ook geplaatst) Arnolda vroeg me wat ik eigenlijk zocht in een hond en gaf haar mijn uitleg. Graag rond een jaar oud, moet even alleen kunnen zijn en vooral een kameraad. Arnolda sprak de woorden “toeval bestaat niet, maar ik heb een schat van een Golden Retriever, een dame van 14 maanden oud en deze ga ik vanmiddag ophalen voor herplaatsing". Dit was woensdag 22-4 en afgesproken is dat we vrijdag 24-4 zouden gaan kijken bij de diva. Aangekomen bij Gastgezin Corrie, waar een vrolijke verzameling van eigen- en opvanghondjes liepen, was er dus ook een hele mooie Golden Retriever; Kaylee. De klik was er meteen; wat een ongelofelijke schat. 


Er is met Arnolda een proefperiode van twee weken afgesproken, maar eerlijk gezegd hadden wij genoeg aan twee minuten. 
Bij aankomst thuis is Kaylee de boel goed gaan verkennen en ze kwam tevreden terug in de tuin waar ze aan de voeten van Ageeth ging liggen en gelijk doordraaide op haar rug en zich uitrekte. 
Ze heeft eindelijk rust, en dat verdient ze. 
Elk huisdier verdient een goed gouden mandje en dat is waar 
Dog Rescue Greece voor staat. 

Dus ik wil elke vrijwilliger van deze organisatie bedanken voor hun inzet, met name Corrie: bedankt voor de twee dagen verzorging en natuurlijk Arnolda voor de bemiddeling. Wat wij kunnen beloven is dat Kaylee bij ons een gouden mand heeft gevonden.

Met vriendelijke groet
Ageeth en Bram Moelker
En een poot van Kaylee.