zondag 31 mei 2015

Tess (Zena)Zo, ik heb me toch allerlei avonturen beleefd! Ik mocht bijkomen in een fijn en gezellig gastgezin, totdat er twee dames met een auto kwamen en mij héél leuk vonden. Ik mocht zomaar met ze mee in de auto! Spannend!

 

Ik werd wel een beetje misselijk in de auto en ik voelde me best een beetje zielig, maar gelukkig waren de dames erg lief voor me en daar werd ik erg blij van!

Onderweg stopte de auto even zodat ik mijn pootjes kon strekken en een plasje kon doen, dat was wel nodig! De reis vervolgde, maar ik had geen idee waar ik naar toe ging! 

Uiteindelijk stopte de auto weer en mocht ik er uit… er kwam een kleine mevrouw naar me toe gelopen. Ze vertelde me dat haar naam Anneke was en ze aaide mij over mijn hoofd en kriebelde achter mijn oren. Ze deed ontzettend lief en ik kreeg ook nog een snoepje! Ik vond haar zo aardig dat ik tegen haar aankroop en haar een dikke lik over haar neus gaf!


Wat bleek, ik mocht mee naar huis met deze lieve mevrouw! Heel veel speeltjes, lekkere brokjes, een grote mand en een tuin. Wauw!!

Ik denk dat het best gezellig gaat worden samen met deze mevrouw!Een poot van Tess en een zwaai van Anneke!