zondag 27 december 2015

Loulou


We hebben lang nagedacht over het nemen van een hond en vonden het een fijn idee om een asielhond een tweede kans te bieden. Zo hebben we dat ook met onze konijnen gedaan. 


Via Google kwamen we op Dog Rescue Greece. Ons oog viel eerst op een andere hond, maar we wilden graag kennis maken met een tweede hond. De tweede hond stal gelijk ons hart. 


We werden erg vrolijk begroet en ze was erg enthousiast naar onze zoon toe. 

Alles gekocht en klaar gemaakt en uiteindelijk konden we LouLou op 4 November halen. 
Het was even wennen aan elkaar en LouLou vond onze vogels erg interessant (de konijnen had ze nog niet gezien). Maar ze luisterde al best goed en vond alles best. LouLou geniet van het buiten zijn en is binnen een echte knuffelkont. 

Soms lijkt het alsof er twee honden zijn, binnen een goed luisterende hond en buiten een ongeleid projectiel. 

We doen met haar de puppencursus en de wil om iets te leren is er zeker wel. Alleen zijn er buiten veel meer interessante dingen. 

We zien zeker verbetering, zeker nu haar loopsheid gestopt is. De konijnen en LouLou gaat langzaam beter. Ze breekt de schuifpui niet meer af als ze langs komen huppelen. Dus dat gaat goed komen, al gaat het nog wel even duren voordat ze gaat liggen slapen wanneer ze los lopen buiten. 

De vogels binnen ziet ze nauwelijks meer. 

Buiten is een heel ander verhaal; vooral tijdens de ochtendronde zijn de merels heel interessant. 


We genieten elke dag van LouLou, het is een heerlijke hond die graag met iedereen speelt (of dat nu een mens is of een hond), maar ook heerlijk tegen je aan kan kruipen als ze gaat slapen. 

Ze is zeker niet bazig en voor alles te porren. 

We zijn blij dat we haar een tweede kans kunnen geven. Bianca, Lars en HansGenoten van dit verhaal? Er wachten nog heel veel hondjes op hun baasje-voor-het-leven. Klik HIEREen jaar later.... 

Loulou was mee op kampeervakantie: 
Ze heeft geleerd een tent op te zetten... 
Genoten van een botje...
En gemerkt hoe lekker het slaapt in de tent...