dinsdag 17 november 2020

Arnolda's Dagboek - Dinsdag 17 november 2020

Arnolda's Dagboek

Als je zwerfhonden redt in zo een kleine gemeenschap als waar wij wonen, dan weten ze je snel te vinden. Vandaag kreeg ik bericht van onze Griekse vriend Stefanos, dat er in het buitengebied bij een olijfolieperserij twee jonge honden waren gedumpt. Hij wachtte al op mij beneden bij de supermarkt.   Of ik maar snel wilde komen....

Nu was ik toevallig net van plan om boodschappen te gaan doen. Kooi en voer in de auto en hup de berg af.Stefanos reed voorop en bij de perserij aangekomen, sprongen allebei de honden uit een greppel. 

Sterk vermagerd, onder de distels en heel veel honger.


Het eten dat ik achter de auto op de grond had gestrooid, ging er in zonder te kauwen. 


Heel makkelijk kon ik ze één voor één in de kooi zetten.

Scharminkels zijn het. 😢

Thuis gekomen ben ik bij ze achter in de auto gaan zitten. En oh wat genoten ze van het knuffelen en aaien!


De distels verwijderd, ontwormd, vlooien behandeld, voer en een hele grote bak water. Je zag ze genieten! 


Morgen komt de dierenarts. Kunnen ze gelijk gevaccineerd worden. 

Ik schat ze op ca. 7 maanden, hun gebit is volledig gewisseld. 

We hebben ze de namen Luna en Aiden gegeven.~ wordt vervolgd ~


Wilt u mij, Dog Rescue Greece, helpen? 

Ga dan naar de website.


Dank u wel! 

Efcharisto poli!