vrijdag 6 december 2013

Denzell


Denzell in dromenland
Wat een superhond hebben wij gekregen! Vanaf de eerste dag dat Denzell bij ons kwam, gedroeg hij zich alsof hij er al maanden was. Hij had zijn plekje in de bench al snel gevonden en ploft er nu regelmatig neer voor een dutje. Denzell is een onwijze lieverd voor onze 3 kinderen, ze spelen met hem, ze liggen naast hem op zijn kleedje en regelmatig mogen ze een snoepje geven als Denzell iets goed heeft gedaan.
Buiten vond hij het eerst nog spannend, met name grotere honden maar dat gaat nu steeds beter! Hij daagt ze nu echt uit tot spelen en zo wordt wandelen een feest!
We zijn begonnen met de gehoorzaamheidstraining bij de hondenschool, de trainster was erg onder de indruk van hem. De commando's Zit, Af en Nee heeft hij al goed onder de knie. Hij heeft daar ook voor het eerst los gelopen, er was een grotere hond bij, spannend dus maar Denzell zocht zijn baasje steeds op. We zijn dus niet meer bang dat hij het op een lopen zet bij schrik. 
Jippie, we gaan naar het bos!
Zoals je op de foto ziet gaat Denzell graag mee in de auto, we gaan dan namelijk naar het bos. Gisteren heb ik hem ook daar even losgelaten en dat ging heel goed! Eerst lijnde ik hem nog aan als ik een andere hond zag maar dit was eigenlijk niet nodig. Hij vond het prachtig en luisterde erg goed! Wat een topper!
Kortom we zijn erg blij dat Denzell bij ons is gekomen, een vriend voor het leven!