maandag 19 oktober 2015

Mohos (Panda)

Mohos doet het uitstekend! We hebben hem nu een jaar en we zien nog steeds verandering bij hem. Momenteel zit hij bijvoorbeeld in de ‘vrolijke fase’. Hij vindt het nu interessant en leuk om ons eens op te zoeken!

Een selfie van Mohos

Dus of je nu de ramen zeemt of aan het tuinieren bent, Mohos komt zo af en toe even kijken en knuffelen, want dat is toch wel erg fijn! 

Hij heeft bij ons na aankomst op Eindhoven Airport dagen in zijn eigen wereld geleefd, wat natuurlijk ook begrijpelijk is. Ook is hij erg op zich zelf, tot nu dan!

Vorig jaar hebben we besloten om hem toch te laten castreren. Hij vond zichzelf wel heel belangrijk naar andere reutjes toe en dan is 40 kilo toch wel veel om in het gareel te houden! Ook besloten we om hem meer te laten socialiseren met andere honden, dus op naar de puppycursus. Deze met veel humor doorlopen en… geslaagd. De castratie en cursus hebben hem en ons veel gebracht! Het is een schat van een hond!

Groetjes,
Tessa en Bert


Noot van de redactie: Tessa en Bert hebben een autorijschool, (Wegwijs in Son) en hebben in mei en juni 2014 heel veel geholpen bij De Zoektocht naar Diva
Hierdoor kwam Mohos op hun weg (....) en is het voor iedereen een Happy End geworden. Genoten van dit verhaal? Er wachten nog heel veel hondjes op hun baasje-voor-het-leven. Klik HIER