vrijdag 2 mei 2014

BellaBella is nu anderhalve week bij ons en ik kan niet anders zeggen dan dat ze een cadeautje is. 
Toen we haar voor de eerste keer zagen, waren we al verkocht. We hadden te horen gekregen dat ze wagenziek zou zijn, dus daar hadden we rekening mee gehouden. Nadat we haar hadden opgehaald bij haar gastgezin (geweldige mensen!), moesten we ruim een uur rijden naar huis. We hebben tijdelijk een oppashond in huis (Jessy) en Bella kroop lekker tegen haar aan en samen zijn ze in slaap gevallen.
Eerst samen zwemmen.....

...... en dan samen opdrogen in de zon

Thuis heeft Bella de eerste paar dagen goed houvast gehad aan Jessy en er veel van geleerd. Maar al snel was dat niet meer nodig want ze gaat lekker haar eigen gang.
Ze vindt alles leuk, houdt van zwemmen en spelen en is dol op iedereen. Slim hondje is het, ze neemt de commando's over die we voor Jessy gebruiken en is al behoorlijk goed opgevoed. Ze loopt daarom ook bijna altijd los, even aan het lijntje naar het uitlaatgebied en dan.... rennen maar! Lekker achter Jessy en de bal aan en spelen met andere honden.
We hebben altijd honden gehad en na het overlijden van onze honden vorig jaar, zijn we blij met zo'n vrolijk hondje in ons leven. Iedereen is er zo van opgeknapt!

Groetjes,

Joan Hoekstra en Bella en het hele gezin.


Sweet dreams....