woensdag 14 mei 2014

Doortje (Fani)

Op onze pagina "Specials" berichtten we al eerder over Fani.
Fani heet nu Doortje, is geadopteerd en erg gelukkig. Van haar adoptie-familie kregen we onderstaand verslag. Doortje, moeder van Sjors, Sjimmie, Honey, Misty en Lily, kwam op een koude winterdag als laatste aan in Nederland. Na een zwaar leven als zwerfhond heeft ze nu toch haar geluk gevonden. Wij wensen deze lieverd een fantastisch leven toe! 

Doortje (voorheen Fani) is nu 3 weken bij ons en het gaat erg goed. Ze is een ontzettend lieve, aanhalige, speelse toevoeging aan onze roedel van een Nederlandse rescue bruine labrador Dees, een Spaanse rescue Podenco Siem en 5 katten.We waren bezig om een hond uit het asiel te adopteren, maar dat was geen match en toen ik dat vertelde aan een collega, die opvang doet voor Dog Rescue Greece, zei ze: "vind je die van mij niet leuk?" En zo kwam Doortje op ons pad!

Na een aantal ontmoetingen die goed gingen, besloten we Doortje te adopteren. In het begin was ze een beetje bang, maar dat trok al snel bij. Doortje is met haar pups naar Nederland gekomen en was heel erg ondervoed. Op dit moment krijgt ze nog steeds meer eten dan de andere 2 en onze allesvretende Labrador Dees vindt dat zeer oneerlijk!! 


Dees, Siem en Doortje kunnen het inmiddels heel goed met elkaar vinden. Doortje en Siem spelen heel veel met elkaar en "moeder overste" Dees moet de 2 pubers op het rechte pad houden, mooi om te zien. Ook met de katten gaat het heel goed, daar wil Doortje ook graag mee spelen, maar dat levert toch af en toe een tik op de neus op, dan kan ze heel verontwaardigd kijken.Al met al heeft Doortje een heerlijk warm bedje gevonden en we hopen dat we nog vele jaren met zijn allen plezier zullen maken!!
Groeten, Jeroen, Frederike, Dees, Siem, Doortje, Co, Ties, Bob, Eefje en Iemand
Aan het begin van haar levensweg.... En die ziet er heel mooi uit!