donderdag 15 mei 2014

Quibus (Zelleno)Quibus is op 18 januari 2014 in Nederland aangekomen. Gelukkig konden wij hem al snel ophalen. De autorit naar zijn nieuwe huis vond hij zeker niet vervelend. Wel toonde hij al direct zijn eigen willetje; hij wilde persé niet bij iemand op schoot maar los op de achterbank liggen en toen hij dat eenmaal voor elkaar had ging hij direct lekker liggen slapen. Heerlijk toch, dat hij zich zo snel op zijn gemak voelde. En hij slaapt soms zo heerlijk ontspannen …..en wel op zijn rug.....Quibus is nu bijna 6 maanden oud, is super nieuwsgierig, nergens bang voor, en enthousiast op de puppy cursus. Soms mogen alle honden aan het eind van de cursus even met elkaar spelen........Quibus sprint tussen alle honden door....en is dan aan het eind van de cursus helemaal uitgeteld.

Kort geleden heeft hij kennis met de zee gemaakt en op de puppy cursus samen met de andere cursisten bij de Grote Rietplas in Emmen. 
Wat heeft hij genoten.....en wij erbij! 

Hij heeft het goed naar zijn zin, hier in Nederland. Toch is hij zijn Griekse verzorgster niet vergeten! Als we het filmpje aan hem laten zien met de hondjes uit de opvang en de stem van zijn opvangmama, wordt hij helemaal vrolijk. Hij kijkt dan helemaal gebiologeerd naar het scherm, luistert naar haar stem en lijkt door lichaamstaal te zeggen: Kijk dan, hoor dan! Daar is ze! In dat kastje, daar zit ze!  
Wat een lieve, rare Quibus is het toch! Daaaag! Pootje van Quibus!