dinsdag 25 november 2014

Oly

Donatie-actie voor de operatie van Pupje Oly Pupje Oly is een pupje uit een vondelingen-nestje van zeven. Zij werden gevonden in Kalamata en naar de opvang gebracht. Echter, de vinder wilde 1 van de zeven, Oly, naar de dierenarts brengen om hem te laten inslapen. De reden? Oly heeft zijn pootje gebroken.Dat vinden wij van Dog Rescue Greece natuurlijk onacceptabel en er is besloten Oly te laten opereren.
Zodat hij, net zoals zijn vijf broertjes en zusje, uit kan zien naar een lang en gelukkig leven.
Om de operatie te kunnen betalen, zijn we een donatie-actie gestart. Gekoppeld aan een naam-geef-actie.

Doe mee aan deze actie en help ons Oly te helpen.


Lees er alles over en zie alle foto's van dit nestje op onze actie-pagina:


Dank u wel!Update 25 november - 23.00 uur 
Zojuist ontvingen we bericht uit Griekenland. 
Oly wordt net wakker uit de narcose. De operatie is goed verlopen. Hij heeft een pen in zijn pootje om alles op z'n plaats te houden. Hij heeft wel pijn maar dat probeert men weg te nemen met sterke intraveneuze pijnstillers.
Oly, jochie.... we zijn allemaal in gedachten bij je en wensen je heel veel sterkte en heel spoedig beterschap.
Dikke kus op je neusje van ons allemaal!Update Oly - 28 november:
Was hij gisteren nog een half verdoofd, stil en zielig hoopje, vandaag laat hij behoorlijk van zich horen! Oly is ondernemend, wil klauteren, springen, spelen! Zoals iedere pup. Maar dat mag hij niet en daar is hij het niet mee eens. Twee weken rust, tja probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen! Hij wordt af en toe bezocht door zijn (enige) zusje, die hem dan even gezelschap mag houden en troosten. En dat doet ze goed. Maar.... het is niet makkelijk om Olijke Oly onder de duim te houden!
We houden u op de hoogte en zullen binnenkort ook een keuze maken uit de namen die u aan ons heeft gestuurd.