vrijdag 28 november 2014

Job - nu Prins Job
Mijn dochter van, inmiddels 11 jaar, vroeg al jaren naar een hondje.
Eerst kwamen er 2 hamsters, daarna 2 konijnen en dit jaar kwam weer de vraag: "Mam, ik wil een hondje".
We zochten op Marktplaats en dierenasiels in Nederland maar vonden daar alleen - voor ons - te grote honden.
We zochten op Spanje en Griekenland en zo kwamen we bij Dog Rescue Greece en daar zagen we meerdere kleine hondjes die al in Nederland waren en ook nog eens bij ons in de buurt.
 
 
We gingen voor Job, een kleine wit-blonde man van ruim 4 maanden. Op donderdag konden we kijken,  daarna viel ons besluit, een paar dagen later kregen we huisbezoek en daarna volgde een afspraak dat we hem konden ophalen.

De naam Prins vonden we ook erg leuk en daarom besloten we hem Prins Job te noemen en hij is echt een prinsheerlijk hondje!
Wat hebben wij het getroffen! Vrolijk, blij en met een kwispelend hoofd in de lucht loopt hij mee als we naar buiten gaan. Hij is nu zo'n 5 weken bij ons en heeft geen ongelukjes meer in huis, hij is helemaal zindelijk!

Hij is leergierig, zit en danst op z'n achterpoten. Wat een heerlijk hondje, wat hebben wij het getroffen met onze Griekse God Prins Job uit Rhodos. Het verjaardagscadeau voor mijn dochter, ze is 11 jaar geworden in november. 

 
Vanaf januari gaan we naar de jonge honden training. Ik zou bijna zeggen......ik had er eerder aan moeten beginnen. Zoveel krijg je ervoor terug van zo'n kleine boef. Enthousiast en blij als hij is, iedere keer als hij je weer ziet. Hij gaat overal mee naartoe. Loopt op iedereen af, zelfs op hele grote honden en hij vindt iedereen leuk en interessant. 


Na een paar dagen liep hij zelfs al los mee over het strand!
Ja, we hebben het enorm getroffen met dit super hondje en dus een aanrader voor iedereen......haal een straatkindje in huis. Geef straathonden een kans op een beter thuis! Stop jij er goede energie in dan krijg je dit dubbel en dwars terug.

Job (rechts) met broertje Joe

Liefs van Natanya, 
                                  Noa 
                                          en 
                                               Prins Job 
Ook van
               Fee de Poes 
                                     en 
                                           Fritzie Blitzie en Funkie Punkie de konijnen 

(en alles loopt samen los in huis)