vrijdag 12 december 2014

Vol blijdschap geven wij kennis van..... de geboorte van de pups van Myki.

Terwijl de wind en de regen er een natte en gure vrijdagmiddag van maakten, zagen maar liefst zeven pups het levenslicht. Myki is vandaag de trotse moeder geworden van vier teefjes en drie reutjes! 


Gelukkig heeft Myki haar pups niet in alle eenzaamheid in een verlaten gebied in Griekenland ter wereld hoeven brengen en werd zij net op tijd naar Nederland gebracht. 
Vanmiddag kon zij, omringd door vele kraamzusters en verzekerd van de allerbeste zorg, in alle rust bevallen in een warme Hollandse Huiskamer. Wij zijn ons gastgezin uitermate dankbaar voor het opvangen van Myki en alle goede zorgen. Kanjers zijn het! Het volledige verslag uit de kraamkamer is nog niet binnen, maar wij willen de eerste foto's alvast met u delen. Ook willen wij stilstaan bij het ene pupje dat het niet redde en dood geboren werd. Een beslissing van Moeder Natuur, welke wij moeten accepteren. Rust zacht, kleintje. 

De foto's zijn niet allemaal van de allerbeste kwaliteit, maar dat gebeurt wel meer in kraamkamers.... En het filmpje is helaas kort, maar wel ontzettend mooi.