vrijdag 1 juli 2016

Pluto

Het is niet te missen dat deze twee familie van elkaar zijn: dit zijn moeder Daizy en zoon Pluto!


Ze werden gevonden in een bos in Griekenland, Pluto was toen waarschijnlijk nog maar zo’n 40 dagen oud. Er waren waarschijnlijk nog meer pups, maar die zijn helaas nooit gevonden... Na aangesterkt te zijn in een opvang, kwam Pluto als eerste naar Nederland, al snel daarna mocht z'n moeder ook de oversteek maken. Pluto is nu ongeveer 8 maanden oud en geadopteerd door Mark en Mandy. En wat doet hij het daar goed! We ontvingen deze week dit leuke berichtje van ze:


Hier wat foto's van onze lieve Pluto! Hij is nu sinds eind mei bij ons. Het lopen gaat prima, lekker tussen de bomen en op de strandjes. Al is hij soms wel een beetje ondeugend… dan gaat hij eropuit en vergeet hij even om te luisteren.  Maar dat gaat ook al steeds beter! Het is echt een superhond!

Groet,
Mark en Mandy

Geweldig om te lezen én zien dat het goed met hem gaat! Nu alleen ook nog een huisje voor mama Daizy, dat zou het verhaal toch echt helemaal een happy end geven…? Volgens haar gastgezin is ze echt een geweldige schat: lief, aanhankelijk en geen druktemaker. Lees hier meer over Daizy.