zaterdag 30 juli 2016

Molly

Toen Mindy bij ons werd gebracht als gasthondje, zat ook Molly in de auto en die had nog geen adres om naartoe te gaan. Ach, wat een lieffie... Dus wij: "Ach, laat haar ook maar hier…" Zo gezegd, zo gedaan.

Molly
En zo vrijpostig als Mindy was, zo bang was Molly. Maar wat een geluk dat Mindy er was om Molly een beetje mee te trekken. 

Mindy
Wat een pech voor Molly, dat Mindy een baasje vond. Molly was nog lang niet toe aan een nieuw baasje. Zo bang! Maar wat waren wij verliefd op Molly geworden. En net toen iemand zich meldde voor Molly, waren wij in staat om haar zelf te adopteren. En dat hebben we ook gedaan! Stukje bij beetje ging het beter, mede door de opvang van nieuwe hondjes. Molly ging zich daardoor meer en meer thuis voelen. 


Inmiddels vermaakt ze zich uitstekend met onze  andere vier kleine hondjes. En nu doet ze haar uiterste best om de nog bangere gasthond Amy mee te trekken. Wandelen vindt ze geweldig en in haar tuin kan ze heerlijk ravotten met de anderen, vooral met Amy. 

Molly is van een bang hondje, veranderd in een superleuke metgezel. Elke ochtend worden we enthousiast door haar begroet. En ’s avonds kan ze heerlijk ontspannen bij ons liggen, alsof ze nooit ergens anders is geweest. En wij? Wij zijn zo blij met onze lieve kleine Molly! En zo blij met Dog Rescue Greece!

Groetjes,
Connie en Marijke van DrechtGenoten van dit verhaal? Er wachten nog heel veel hondjes op hun baasje-voor-het-leven. Klik HIER